Nii kuka se Pasmiini sit on?

Oman tarinani ja elämän kokemuksen kautta, haluan auttaa sinua löytämään itsesi sekä voimaan niin henkisesti, kuin fyysisestikin paremmin. Lue alta minun tarinani. Voit tutustua ajatuksiini mm. blogistani, josta löydät ajatuksia puettuna tekstiksi. 

Instagramin kautta tuon esiin arkisia ajatuksia sekä esimerkkejä elämästä. Aiheet pyörivät ravitsemuksen, liikunnan, ajatuksien ja tunteiden ympärillä. Tavoitteena tuoda asiat esiin, niin kuin ne ovat: rehellisesti, kaunistelematta.

Minun tarinani

Suoritin elämääni ja miellytin elääkseni, kunnes myrkyllinen parisuhde vei viimeisetkin rippeet minusta. Hukutin elämäni liialliseen tekemiseen ja paloin loppuun. Siitä alkoi muutosprosessi, joka pakotti minut pysähtymään ja laittamaan asiat tärkeysjärjestykseen.

Entisenä kilpaurheilijana ja suorittajana jouduin rakentamaan täysin uuden version itsestäni. Opettelin hyväksymään ja rakastamaan itseäni sekä olemaan onnellinen pienistä asioista ja liikuttamaan kehoani lempeästi.

Nykyään kaikki tapahtuu omalla painollaan. Voin itse huomattavasti paremmin ja sama on heijastunut ympärilleni. Kokemani kautta myös asiakkaani ovat saaneet onnistumisen fiiliksiä ja huikeita muutoksia aikaan.

Olen alati muuttuva ja kasvava ihminen. Olen utelias ja etsin jatkuvasti ratkaisuita sekä erilaisia keinoja, joiden avulla minä ja sinä voimme voida paremmin, nauttia elämästä ja jaksaa myös pimeinä aikoina. Jos koet että voisin olla “se oikee” sun elämäntapamuutoksen tueksi, nakkaa mulle viestiä!

Ajatuksia tekstiksi, tekstistä ideoiksi

Blogistani löydät mietteitä elämästä sekä ihmisyydestä ja rehellistä asiaa tunteiden laajasta kirjosta. Pohdin aivojen ja suoliston välistä yhteyttä sekä omakohtaisia kokemuksia ja kaverilta kuultuja tilanteita, liittyen ravitsemukseen, suolisto-ongelmiin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Käsittelen asioita kokemusteni ja oppimani kautta, omasta näkökulmastani enkä pyri miellyttämään ketään.

Olen koulutukseltani ravintola-alan ammattilainen, matkailualan restonomi, voimistelun ja tanssin valmentaja, seikkailurataohjaaja sekä personal trainer. Tarjoan monipuolisia ratkaisuita hyvinvoinnin tueksi kuten mm. yksilövalmennuksia sekä ryhmille ohjattuja tunteja. Työhyvinvoinnin näkökulmasta onnistunut markkinointi sekä hyvinvoiva, liikkuva työyhteisö on molemmat yhtälailla merkityksellisiä asioita.

Yhteenvetona olen intohimoinen elämää vähän väliä liikaa (edelleen) suorittava ja muutamaan otteeseen loppuunpalanut sekä pari vuotta ylikunnosta toipunut taiteellinen persoona. Rakastan ideoida ja luoda uutta sekä tuoda asioiden moninaisuuden esiin, ajattelemalla vähän eri tavalla, kuin muut.

Jasmiini Peuramäki

040 4168 695

jasmiini(at)pasmiini.fi

Voit ottaa yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai soittaa / meilata mulle!​