fbpx

Iso Paha Some – Miten saada kaikki irti ja jotain tolkkua koko juttuun?

Mitä ISO PAHA SOME KOULUTUS PITÄÄ SISÄLLÄÄN

Somekoulutusta Suomeksi! Ei algoritmejä tai vaikeaa sanahelinää bisneskielellä vaan selkeää asiaa kädestä pitäen – meiningillä!

Koulutusta varten sinulla ei tarvitse olla mitään osaamista sosiaalisen median maalimaan. Koulutus sopii mainiosti niille jotka ehkä tietävät somekanavat jollain tapaa, mutta toiminnot ja mahdollisuudet ovat pimennossa tai tuntuu isolta ja pelottavalta mysteeriltä.

Palautetta koulutuksesta:

“Jasmiinin tapa kertoa on selkeä ja siitä ymmärtää vaikka olisi sosiaalinen media ihan vieras juttu. Koulutuksesta sain monipuolisen sekä kattavan tietopaketin somemaailmaan ja tärkeäksi koin sen, että sai kysellä hassuja kysymyksiä ja niihin sai selkeät vastaukset. Suosittelen! ?” – Tiina Puranen, hyvinvointialan yrittäjä

Olet tervetullut koulutukseen, jos yksikin näistä täsmää sinuun:
+Haluat ymmärtää somea
+Haluat opetella käyttämään somea joko omaan tarkoitukseen tai yritystoimintaan (esim. olla työpaikkasi somevastaava tai oman toimintasi edustaja)
+Haluat ymmärtää Instagramin toiminnot paremmin
+Haluat synnyttää keskustelua somekanavissa
+Haluat ymmärtää Facebookin toimintaa
+Haluat oppia markkinoinnista
+Haluat oppia tuottamaan sisältöä
+Haluat tietää miten sosiaalinen media toimii tai miksi tietynlaisia julkaisuita seuraa mielummin
+Haluat oppia muista kanavista enemmän
+Haluat ymmärtää, mikä kanava voisi olla sinulle se paras
+Haluat tietää, mitä kannattaa laittaa, mihin ja milloin
+Haluat päästää irti häpeästä

Tämä koulutus EI ole sinulle jos:
-Olet jo aktiivisesti “somessa”
-Tiedät miten kyselyitä, tarroja ym. käytetään Instagramissa
-Tiedät miten luodaan tapahtuma tai markkinointikampanja Facebookiin
-Tiedät mikä on TikTok sekä mistä tavoitat asiakkaasi / seuraajasi parhaiten
-Tiedät mitä someen kannattaa laittaa ja milloin
-Kuvaat jo hyviä videoita ja teet kiinnostavaa sisältöä, jota kommentoidaan aktiivisesti

Palautetta koulutuksesta:

“Somekoulutuksessa oli mulle ehkä vähän enemmän kertausta asioista kun muille osallistujille, mutta se ei haitannut. Oli nimittäin aika virkistävää kuulla muiden näkemyksiä somesta ja miten eri lailla sitä käytetään. Opin myös uusia asioita, instasta ehkä vähän pienempiä mutta kuitenkin hyödyllisiä juttuja, jotka aion ottaa käyttöön ja sit opin Tik Tokista ku oon ollu siitä vähän pihalla. Koulutus oli kokonaisuudessaan hyödyllinen, vaikka “tekniset” asiat olikin kunnossa ja opin uusia näkemyksiä, joka auttaa ymmärtämään että omatkin seuraajat ovat ja käyttäytyvät kaikki eritavalla! ?” –25 vuotias ammattitanssija ja joogaohjaaja

Koulutus, joka on heti saatavillasi tilauksen jälkeen. Voit aloittaa siis opiskelun vaikka heti. Osallistavan koulutuksesta tekee Facebook-alusta, jossa olen sinua auttamassa (tämä ei ole pakollinen). Sinun ei tarvitse rekisteröityä tai sitoutua mihinkään. Luot tunnukset itseäsi varten kurssialustalle ja kaikki materiaali on heti käytettävissäsi, kun olet maksanut koulutuksen.

Koulutus koostuu kolmesta noin 1,5 tunnin mittaisesta videoluennosta, tekstin muodossa olevista lisämateriaaleista sekä linkkipankista, josta löydät kaikki läpikäydyt sovellukset ja vähän extraa.

KOULUTUS ON SINULLE, JOS HALUAT OPPIA SOMEA OMASSA TAHDISSA SINULLE SOPIVANA AIKANA.

Koulutus on sinun käytettävissäsi 6 kk, jolloin voit rauhassa perehtyä materiaaliin aina, kun tilanne sitä vaatii. Voit siis huoletta osallistua, vaikka sinulla ei olisi vielä yritystä, somevastuuta tai muuta tarvetta. Tämä kurssi on myös sopivan tiivis tavallisen somekäyttäjän ymmärryksen lisäämiseksi.

Palautetta koulutuksesta:

“Somekoulutus oli sellainen mukavan tiivis sukellus somen maailmaan ja sen käsitteisiin. Teki koko somesta vähän helpommin lähestyttävämpää ja ei niin kauhistuttavaa ?Opin esim miten monin tavoin instagramia voi käyttää. Sulla on innostunut ote ja osaamista paljon ja halu jeesata, se välittyi ???

Koulutuksessa oli kivan rento fiilis koko ajan. Parasta oli kun keskusteltiin myös porukalla esim miksi somettaa, ja mitä tunteita yms se herättää. Eli kiva kun aikaa jäi myös keskusteluille ja pystyi koko ajan kysellä jos jokin kohta jäi mietityttää. Kiitos somen avaamisesta ☺️” – koulutettu hieroja

HINNAT:
Koulutuspaketti ilman konsultointia yhteensä 55€
Konsultoinnin kanssa 119€ (1 kerta) tai 149€ (2 kertaa)
(maksutavat: kortti, lasku, verkkopankki)

Mitä saat kouluksen lisäksi:
+Ensinnäkin opit ymmärtämään somea
+Opit luomaan yksinkertaista sisältöä
+Saat työkaluja helpompaan sisällöntuottamiseen
+Pääset mukaan keskusteluryhmään, jossa ovat kaikki koulutuksen käyneet. Ryhmässä voit jakaa vinkkejä tai kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä tai heittää julkaisuehdotuksen arvioitavaksi, jos tuntuu siltä, että et välttämättä uskalla julkaisua luoda.
+Saat kouluttajan sähköpostituen käyttöösi, jos koulutuksen esille anti jää sinulle epäselväksi jollain tapaa.
+Konsultointipaketti sisältää 1-2 kertaa opastusta omaan asiaasi keskittyen mm. somekanava, markkinointi, kamppanjan suunnittelu, sisällön tuotanto/luominen, kotisivut (WordPressin maksuttomat palvelut) jne. Konsultointi voidaan toteuttaa myös halutessasi etänä!

KOULUTUKsen SISÄLTÖ PÄHKINÄNKUORESSA

Osa 1:

 • Mitä kaikkia kanavia on?
 • Mihin eri kanavia on hyvä käyttää?
 • Mikä somessa pelottaa?
 • Miks edes pitäs somettaa?

Osa 2:

 • Intagramin toiminnot syvemmin mm. tykkäys, jako, kommentointi, tarina ja tarinan tarrat
 • Muut toiminnot ja IG-live sekä IG-tv
 • Asiaa tarinallistamisesta ja sisällöstä
 • Mitä sinne someen ylipäätään kannattaa laittaa ja mitä ei?

???: Miksi vain Instagram? Käymme läpi myös muut kanavat, mutta IG:ssä on monipuolisimmat toiminnot ja muista kanavista löytyy lähes tismalleen samat toiminnot, kuin Instagramista. Samoilla nimillä, suht samoista kohdista, mutta ilman erikoisia lisämausteita, joita sitten taas Insta tarjoaa. Opettelemalla siis yhden somekanavan toiminnot, osaat toimia myös kaikissa muissa yleisimmissä kanavissa vaivatta!

Osa 3:

 • Häpeäkulttuuri
 • Käytännön vinkkejä
 • Sovelluksia ja lisäosia avuksi
 • Maksullinen markkinointi

Kurssi ohjaaja

Jasmiini Jasmiini Tekijä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.