fbpx

(TYÖ)hyvinvointia

Olen entinen suorittaja ja miellyttäjä, opitut käyttäytymismallit johtivat minut lopulta burn outin partaalle. Kaksi vuotta olin pois työ- ja liikuntamaailmasta. Tajusin tehneeni kaikkea aivan liikaa ja unohdin elää ja nauttia elämästä. 

Pysähtymällä ja tarkastelemalla toimintaani, löysin oikeat työkalut paremman ja energisemmän elämän rakentamiseksi. 

Tällä hetkellä minulla on paljon töitä, mutta pienillä ja fiksuilla valinnoilla tiukkakin päivä menee ilman pakonomaista suorittamista naama irvessä.

Työkokemus 30 eri työpaikasta ja yli kymmenen vuoden kokemus liikunta-alalla on kasvattanut omaa tietämystä paljon siitä, mitä hyvinvoiva työyhteisö vaatii.

Mutta miten voi jaksaa paremmin niin töissä kuin kotona sekä silti tehdä tulosta? 

Hyvin pienilläkin muutoksilla, saadaan näkyviä tuloksia aikaan! Voin auttaa sinua tuomalla pieniä hyvinvointihetkiä työpäiviin joko satunnaisesti tai säännöllisesti esim. kerran viikossa tai voimme yhdessä suunnitella sinun yhteisöllesi sopivan hyvinvointitapahtuman tai tyhypäivän.

 

 

Tehoa
päivään!

Liikkeellä
tuloksia

Parempaa (työ)hyvinvointia

Yksittäinen hetki joko työyhteisön me-hengen parantamiselle, luovan tilan ja uusien ideoiden löytämiselle, rentoutuksen avulla tai kevyttä liikettä istumatyöläisen vetreyttämiseksi.

Liikunnan ja liikkeen merkitys on suuri, kun puhutaan hyvinvoivasta kehosta sekä luovasta ja rauhallisesta mielestä. Liikkeen kautta taas saadaan energiat liikkeelle ja aivoille happea, jolloin on tilaa uusille ideoille ja on parempi tehdä päätöksiä.

Kokonaisuus, jossa katsotaan pintaa syvemmälle. Tarkastellaan työpäivässä häiritseviä tekijöitä, taukojen toimivuutta ja keskitytään esimerkiksi hengityksen ja levon tärkeyteen. Esimerkkinä raskas työ ja rankka harrastus voivat olla huono yhtälö ja kuluttaa voimavarat loppuun huomaamatta. Kokonaisuus ratkaisee.

Esimerkkinä parempaa työhyvinvointia

1000 + alv Monthly
 • Kartoituskysely, kyselyn läpikäynti ja räätälöity suunnitelma tulosten pohjalta
 • Yhdessä suunniteltu tavoite esim. mikrotauot työpäivän välissä tai aktiivisuuden lisääminen
 • 4 yhteistä tapaamista, jossa liikutaan, rentoudutaan tai keskustellaan yhdessä
 • Luento valitsemastanne aiheesta esim. uni, palautuminen, ravitsemus tai hyötyliikunta
suosituin!

Tai..

Räätälöidään sun yrityksen/työyhteisön tarpeisiin sopiva kokonaisuus!

Valitse sinulle ja sinun yhteisöllesi sopiva kokonaisuus. Jokainen meistä on yksilö, samoin työyhteisöt ja työntekotavat ovat erilaisia. Toiset kaipaavat selkeästi retoutumista ja pysähtymistä, toiset tilaa ja kevyttä liikettä, jotta saa uusia ja luovia ideoita. Joillekin energiaboostiksi tarvitaan kunnon hikivartti työpäivään tai sen jälkeen.

Paras keino rentoutua on löytää itselle se oikea tapa. Toisille sopii pysähtyminen ja hiljentyminen. Toisille ainoa tapa saada “pää hiljaiseksi” on kevyt liike tai kunnon urheilusuoritus.

Mikrotauot tuovat energiaa päivään. Kevyt liike ohjatusti tai omatoimisesti edistävät hapen kulkemista veressä. Ota yhteyttä, niin katsotaan teidän toimintaan sopiva tapa liikkua ja tauottaa päivää.

Ideoita vailla?

Pasmiini on monessa liemessä keitetty. (Osaamiseen voit tutustua TÄÄLTÄ.) Nuoresta iästä huolimatta kokemusta on tosiaan kertynyt ja ideoita syntyy jatkuvasti erinäköisistä konsepteista. Ainoa ongelma on ettei oma aika tai kiinnostus riitä kaikkeen, eikä myöskään rahat (vielä).

Alla muutama esimerkki, kuinka voin olla avuksi?

Parempaa näkyvyyttä ja ikimuistoisia tapahtumia

Miten näkyä, missä ja milloin? Miten tehdä onnistunut tapahtuma asiakkaille tai sisäpiirille? Entä kuinka kannattaa näkyä tapahtumissa?

supliikkia sisällöntuotantoa

Nimen metsästystä tuotteelle tai palvelulle? Soljuvaa asiatekstiä yrityksen nettisivuille, mainoksiin tai somekanaviin?

out of the box -ajattelusta uutta energiaa

Mitä mielessä? Kerro mulle ja katotaan, miten homma saadaan toimimaan erottuvasti, laatikon ulkopuolelta toteutettuna tietenkin!

Tapahtumilla näkyvyyttä ja elämyksellisiä hetkiä!

Ihan vain ajatuksena sulle, että mitä jos.. 

Erottuisit joukosta eri tavalla?
Alkaisitkin tuottamaan win-win-win kokemuksia yhteistyökumppaneille, asiakkaille ja itsellesi?

Tapahtuman avulla..

 • Saat näkyvyyttä ja uusia asiakkaita
 • Pystyt verkostoitumaan ja luomaan uusia kumppanuuksia
 • Tuot esiin brändisi tai arvomaailmasi ikimuistoisella tavalla
 • Julkaiset uuden tuotteesi tai palvelusi elämyksellisesti
 • Luot merkitystä tärkeimmille ihmisille, jotka ovat sinun asiakkaat sekä yhteistyökumppanit
 • Vahvistat yhteisöllisyyttä ja ilmapiiriä, joko yrityksen sisällä, ystävien kesken tai saman henkisten ihmisten kanssa

Keskity sinulle tärkeisiin asioihin, anna asiantuntijan olla apunasi ja unohda sitku-mutku ajattelu ja muut tekosyyt! Kun uskallat näkyä, olla aito ja luoda asiakkaille merkityksellisiä kokemuksia, asiakas tulee varmasti uudelleen sekä tuo ystävät mukanaan.

Entä haluatko..

kehittää omaa osaamistasi tai oppia jotain uutta?
Ideoida ja luoda jotain uutta ja erilaista?
toteuttaa itse tapahtuman, mutta kaipaat suunnitteluun ideointiin jeesiä?

Miten lähdetään liikkeelle?

Uusille asiakkaille kuuluu aina maksuton alkukartoitus, jonka avulla selvitetään lähtötilanne ja tavoitteet. Kyseessä voi olla firman sisäinen tapahtuma tai suurempi asiakastilaisuus. Sinun tavoitteesi määrittää meidän yhteisen matkan.

Jos tietotaitoni ei riitä tuottamaan haluttuja tuloksia, ohjaan sinut parhaalle mahdolliselle tekijälle. Paketteja on aina tarpeen vaatiessa mahdollista muokata sinulle sopivaksi. Kaikki palvelut on toteutettavissa myös etänä.

Jos haluat luoda aitoa meininkiä ja ihmisläheistä, huumorilla höystettyä pöhinää, niin silloin me ollaan täydellinen match! Oli kyseessä yksityiset synttärit, yritysjuhlat, teemajuhlat, isompi tapahtuma tai tilaisuus, voin olla avuksesi.

Tarvitsetko apua joissakin näistä, tai sitten koko paketin kasaamisessa?

Missä voin olla sulle avuksi?

 • -Ideointi
 • -Budjetointi
 • -Suunnittelu
 • -Markkinointi
 • -Organisointi
 • -Kontaktointi ja yhteydenpito
 • -Puhuja / tapahtumaemäntä
Ihmiset ovat sosiaalisia olentoja, jotka tarvitsevat yhteisöllisiä kokemuksia.

Elämyksellinen ja kokemusrikas tapahtuma tai juhla on sellainen, joka muistetaan lämmöllä vielä muutamankin vuoden päästä.

Vuosittainen tapahtuma taas laitetaan jo seuraavalle vuodelle kalenteriin, jolloin on jotain ihanaa tiedossa, mitä on mukava odottaa. Näin saat myös asiakkaasi sitoutettua paremmin.

Huom! Jos lähdet toteuttamaan tapahtumaa itseksesi, varmista että sinulla on. Tarpeeksi aikaa, jotta ehdit järjestämään tapahtuman sekä vielä tapahtuman jälkeenkin huolehtia jälkihoidosta, eli kiitoksista, muistojen esiin tuonnista jne.

Tapahtuma, joka toteutettiin suoraan sydämestä

Tavoitteena oli tuoda ja nostaa esiin satakuntalaista hyvinvointialan osaamista

Tapahtuma toteutettiin 5 kuukaudessa ilman budjettia

Onnistuttiin rakentamaan erilainen tapahtuma ja tavoitteena seuraavaksi kasvattaa sitä ja tedä Kui Pori Voi? hyvinvointifestivaalista jokavuotinen

Jasmiini Peuramäki

040 4168 695

Voit ottaa yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai soittamalla / meilaamalla mulle!

Rakkauskirjeitä ja etuja

Rakkauskirjeitä ja etuja

Lisää myyntiä?

Pasmiini Oy toimii yhteistyössä myynnin- ja markkinoinninedistämistoimisto Snuup Oy:n kanssa Satakunnan ja Uudenmaan alueella sekä lisäksi etänä verkossa, kattaen koko Suomen.

"Myyjän tulee kuunnella ja ymmärtää asiakkaan tarpeet sekä kertoa että mitä he tarvitsevat ja miksi."

yhteys & toimisto

Rakkauskirjeitä ja etuja

Rakkauskirjeitä ja etuja