Menestyjä on parempi termi, kuin yrittäjä

Menestyksellä on aina hintansa, sanotaan. Mutta entä jos menestyä voisikin ilman velkoja manalaan ja sielun myymistä jo kakskymppisenä. Voin tarjota reseptin kevyellä ja kannattavalla tavalla.


Valitse kolmesta kohdasta yrityksellesi sopivin tilanne:

  Perustukset kuntoon: Hyvinvointia työpäivään ja liikkuminen osaksi kannustavaa työyhteisöä. Hyvinvointitapahtuma, tyhypäivä, aktiviteettia viikko- tai kuukausitasolle. You name it. Ota yhteyttä ja lisätään teidän työyhteisön yhteisöllisyyttä, parannetaan työilmapiiriä ja vähennetään sairauspoissaoloja.


    Tositoimia tarvitaan: Myynninedistäminen ja markkinointi vaatii eheytystä, uusia ideoita tai apukäsiä. Tarinat on nykypäivää ja inhimillisyys sekä arkiset asiat kiinnostavat. Suunnitellaan ja tehdään upea menestystarina yhdessä tapahtumaa, markkinoinnin työkaluja tai sosiaalista mediaa apuna käyttäen.


    Pysähdyksen paikka: Shamaanirumpu ja äänikylpy päivän päätteeksi, jolloin saadaan stressaavat ajatukset pois mielestä. Lounastauolla lyhyt liikkuvuus- & rentoutusharjoitus tuo lisää tilaa uusille ajatuksille, luovalle ideoinnille sekä virkistää mieltä. Tutkitusti päiväunet työpäivän aikana (jos mahdollista) virkistävät ja lisäävät tehokkuutta.

    yritys_menesty_onnistu_rentoudu_stressi_työhyvinvointi_myynninedistäminen_some_markkinointi