fbpx

Referenssit eli asiakaspalautteet

Mitä "jengi" sanoo Pasmiinista?

Jassun pienestä tytöstä asti tunteneena, hän on hyvällä tavalla aina ollut oman tiensä kulkija, ei massaan uppoava mutta kuitenkin sinne hyvin sopiva ja sosiaalinen. Kaikessa Jassun tekemisessä on oma leima. Jassu ei ole pahalla tuulella koskaan, ainakaan urheilun parissa. Hän ei usko asioita ilman perusteluja tai pohjatietoa. Hänellä on vahva oma visio ja hän tuo taiteellista puoltaan myös hienosti esiin liikunnan parissa. 

Jassu on aina rohkeasti pari askelta muita edellä uusien juttujen kanssa. Hän innostuu ja kiinnostuu asioista helposti, eikä sitä paloa pysty sammuttamaan vierestä. Jassun ohjatessa yksilöä on hänellä kokonaisvaltainen ote ja treenattava huomioidaan  yksilönä, yksilöllisin tarpein, soveltuvin asioin. Rohkea, erilainen ja uusiin asioihin innostava, henkiseenkin puoleen keskittyvä valmentaja. Nuoreksi naiseksi laaja tietopohja ja halu oppia lisää.

Noora L.

PT-asiakas, yksilövalmennus (3 kk)

Olen tutustunut Jasmiini Peuramäkeen työssäni työnohjaajana ja psykoterapeuttina. Jasmiini on ihmisenä aurinkoinen ja loputtoman innostava. Hän on selkeästi parhaimmillaan ideoidessaan vapaasti ja luodessaan jotain uutta. 

Hyvinvointialan ja ihmistyön normalisoiminen ja niiden tuominen lähemmäs ihmisten arkea saattavat olla haastavia tavoitteita, mutta Jasmiini on Kui Pori Voi? tapahtuman kautta onnistunut tässä hyvin. Yksilötasolla Jasmiini Peuramäki on kovin sydämellinen ja helposti lähestyttävä.

Petteri Salonen

Työnohjaaja (STOry), yksilö- ja pariterapeutti, työyhteisösovittelija​​

Jasmiinia voin suositella lämpimästi pt:na, ollaan tehty töitä yhdessä nyt noin 7kk, tavoitteena elämäntaparemontti joka pysyy. Painoa on lähtenyt -13kg, eikä prosessi tunnu todellakaan miltään laihdutuskuurilta, ruokailu on ollut yllättävänkin helppoa. Jasmiinin kanssa on helppo tehdä töitä koska ohjelma räätälöidään yksilöllisesti ja ilman paineita, omat rajoitteet huomioiden. 

Jasmiini huokuu positiivista energiaa, jonka takia tapaamisiin on ollut kiva ja helppo mennä. Koska oma tähänastinen tulokseni on ollut niin hyvä, aion todellakin jatkaa hänen kanssaan matkaa. Suosittelen lämpimästi Jasmiinia kaikille, varsinkin heille jotka ovat epäröineet elämäntapamuutoksen tekoa!

Hanna M.

PT-asiakas, yksilövalmennus (7kk)

Pitkänlinjan yrittäjänä arvostan uuden näkökulman tuomista omaan toimintaan ja sen näkyvyyteen. Kun itse on asioissa niin sisällä, on juuri silloin äärettömän tärkeää saada innovatiivista ja rajoja koettelevaan peiliä yrityksen näkyvyyteen. Idearikas, käytännönläheinen ja tarmokas sosiaalisen median osaaja – näillä sanoilla on todella helppo kuvailla Jasmiinia! Laittaa toimintaan sen mitä lupaa ja saa myös konkarinkin innostumaan. 

Kun ihminen uskoo aidosti muutokseen, niin sen kautta on helppo lähteä mukaan. Jasmiinin lämminhenkinen kohtaaminen ja kannustava ote ei jätä koskaan sellaista oloa, että olisin yksin ongelmien kanssa. Tsemppaava kannustaja luo uskoa omiin taitoihin ja luo asioiden etenemisen helpoksi. Askel kerrallaan onkin ollut Jasmiinin lause mikä on myös pitänyt paikkansa monessakin mutkassa. 

Hullu idea, minkä kehittyminen vuodessa on mahdollistanut monen pienen hyvinvointialan yrittäjän näkyvyyteen. Ideamutsi Jasmiini keksi nimen ja puhalsi idean henkiin. Kui Pori Voi -hyvinvointifestarit järjestettiin ensimmäistä kertaa 2019 ja silloin aikaa oli kolme kuukautta, parhaimpaan kesäaikaan, jolloin ihmisten tavoittaminen on muutenkin haastavaa. Yhdessä tehtiin, ideoitiin ja kannustettiin! Tästä on syntynyt jatkumo, mikä jatkuu koronasta huolimatta tänäkin vuonna. Nyt se muutettiin 2 viikon aikana etäfestareiksi ja suurin mahdollistaja tähän on ollut Jasmiini. Tuntuu usein siltä, että kun itse lannistuu tai väsyy uskomaan hyvään, niin Jasmiini löytää aina uuden näkökulman tai ratkaisun uuden oven löytämiseen. Out of the box -ajattelumalli on hänen tapansa tehdä töitä ja se antaa aina mahdollisuuden onnistua.

Marika Raitaniemi, Loistekeskus Oy

Henkisen työhyvinvoinnin ammattilainen 15 vuoden ajalta

Jasmiini on valmentajana helposti lähestyttävä ja saa olon heti mukavaksi. Keskustelu lähtee luonnollisesti liikkeelle ja rakentuu tunne siitä että voin olla oma itseni eikä tarvitse peitellä mitään. Puhutaan asioista kuten ne ovat. Jasmiini ei vihjaile eikä sheimaa. 

Treenit Jasmiini suunnitteli niin että ne on toteutettavissa ilman välineitä esimerkiksi kotona. Treeneissä Jasmiini on kannustava mutta myös vaatii tekemisen meininkiä.

Nainen, 26 v.

PT-asiakas, yksilövalmennus (1kk)

Tanssi kehosi vahvaksi -tunnilla haetaan kehon luonnollista, luovaa liikettä. Pehmeät liikkeet tuntuvat tehdessä kevyiltä, mutta ne haastavat lihaksia yllättävän paljon. Seuraavana päivänä tietää liikkuneensa! Ja posket punottavat tunnin jälkeen.

Asiakas

Tanssi kehosi vahvaksi -tunti

Kiitos Jasmiini luovasta ja lihaksia huoltavasta tanssitunnista!

Asiakas

Tanssi kehosi vahvaksi -tunti

Iso paha some – koulutus keväällä vastasi odotuksiani ja ylitti ne. Opin paljon uutta ja Jasmiinin rauhallinen ja asiantunteva esille tuonti teki oppimiskokemuksesta helppoa. Koulutus oli mielenkiintoinen ja sain rahoilleni konkreettista vastinetta. Monipuolinen kokonaisuus oli selkeä ja vaikka asiaa oli paljon, niin se oli tuotu hyvin ymmärrettävästi esille. Kattava koulutus, joka sopi hyvin tällaiselle, joka ei ole kovin kauaa somemaailmassa vielä pyörinyt.

Heidi U. Tuotantoinsinööri

Somekoulutuksen käynyt asiakas

Mielenkiintoinen ja kattava koulutus jätti päällimmäisenä mieleen somen tärkeyden ja merkityksen nykymaailmassa. Kouluttajan esiintyminen oli luontevaa ja oli mielekästä kuunnella ja seurata somemaailman oppeja. Asia oli tuotu hyvin ymmärrettävästi ja helposti esille. Kokonaisuutena oli hyvä koulutus, sopivan “kevyt” ja lyhyt. Ei vienyt liian paljon aikaa. Ensimmäistä keraa lähdin tällaiseen verkkokoulutukseen hetken mielijohteesta. Aion jatkossakin osallistua erilaisiin etäkoulutuksiin.

Kirjanpitäjä

Somekoulutuksen käynyt asiakas

Hyviä liikeratoja koko keho huomioiden. Arjen keskellä tarpeellisia pysähdyksiä oman itsen äärelle. Voimaannuttava ja vetreyttävä setti. Suosittelen lämpimästi. Kiitos.

Asiakas

Tunne kehos, rakastu ittees Workshop

Hyvä mielijohde musiikin kanssa. Oli ihana heilutella käsiä ja jalkoja silmät kiinni sekä liikkua vapaasti ilman mitään raameja (=koreografiaa/ohjausta). Opastus oli selkeää ja instrumentti oli hieno lopuksi. Kyllä oli helppo rentoutua. Kiitos Jasmiini!

Asiakas

Tunne kehos, rakastu ittees Workshop

Rakkauskirjeitä ja etuja

Rakkauskirjeitä ja etuja