fbpx

Sankarit

Mitä jos..
jaksaisit paremmin arjen pyörteissä?
Mitä jos..
Jaksaisi leikkiä lasten, lastenlasten tai kaverin lapsien kanssa enemmän?
Mitä jos..
Olisitkin vanhetessasi elämäsi kunnossa, oman elämäsi teräsleidi tai -herra?
Entä jos..
Olisit virkeä ja energinen vuodenaikaan katsomatta?
Haluatko..
kehittää omaa osaamistasi tai oppia jotain uutta, kuten vaikka seisomaan päälläsi?
Haluatko..
Oppia syömään monipuolisesti ilman katumusta tai rajoitteita?
Haluatko..
Voida paremmin ja elää ilman jatkuvaa stressiä?
Previous
Next

"MITÄ HYÖTYÄ PERSONAL TRAINERISTA MUKA ON?"

Usein meillä on kyllä oikea suunta treenaamisessa tai elämässä, mutta arjen pyörteissä ja haastavissa hetkissä, on vaikea muistaa pitää itsestään huolta. Yksilö- tai ryhmävalmennuksen avulla saat elämääsi säännöllisyyttä, luotua selkeän tavoiteen, jota kohti mennä yhdessä valmentajan opastuksella sinulle sopivaa vauhtia. Helposti tehdään liikaa tai liian vähän ja joskus vaikka tavoite on olemassa toiminta ja teot eivät välttämätä ole linjassa.

Valmentajan kanssa saadaan suunta oikeaksi ja tavoitteet sekä unelmat mahdollisiksi.

Voit täyttää alta maksutta alkukartoituskyselyn. Kun kysely on täytetty olen sinuun yhteydessä, niin pohdimme yhdessä kyselyn pohjalta, että mikä olisi sinun kohdalla paras tapa toteuttaa omat tavoitteesi ja unelmasi.

Treenaamisen kuuluu olla mielekästä, ei pakkopullaa. Valmentajan kanssa voit löytää sinulle parhaan tavan liikkua säännöllisesti. Suunnitelma rakennetaan sinulle sopivaksi ja mahdollisimman helpoksi, jotta saadaan kestäviä muutoksia “pikavipin” sijaan.

Ruokavaliosuunnitelma tehdään tarvittaessa sinua helpottamaan, ei kasvattamaan harmaita hiuksia. Muutokset tehdään sinun tottumusten mukaan, hyviä juttuja lisäämällä, pikku hiljaa. Tämä siis tarkottaa sitä, että sinun EI TARVITSE syödä super-vihreitä smoothieita ja superfoodeja, jos ne eivät sinun ruokailutottumuksiisi kuulu.

Voit keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin, kun sinulla on valmentajan kanssa yhdessä suunniteltu ja toteutettu suunnitelma, jota noudattaa. Näin sulla ei mee aikaa satunnaiseen vitkutteluun, liikkumisen skippailuun, sitku-mutku ajatteluun ja muihin tekosyihin.

12 vuoden valmennusurani aikana olen nähnyt ja oppinut paljon. Valmensin lähes 10 vuotta joukkuevoimistelun kilpajoukkuetta ja siinä ohessa ryhmäliikuntaa, liikkuvuustunteija, kehonpaino- ja hiit-treenejä sekä niin luovaa tanssia kuin showtanssin kilparyhmää.

Ylikunnon ja loppuunpalamisen kautta löysin rentoutumisen ja olen ohjannut sitä rumpurentoutuksen muodossa.

Olen ohjannut tunteja yksityishenkilöille, ryhmille, työyhteisöille sekä lapsille että myös iäkkäämmille. Kokemusta löytyy siis tavallisesta tallaajasta kilpaurheilijoihin, jos osaamiseni ei riitä, osaan sen myös myöntää ja ohjata sinut paremmalle alan ammattilaiselle.

Miten lähdetään liikkeelle?

Uusille asiakkaille kuuluu aina maksuton alkukartoitus, jonka avulla selvitetään lähtötilanne ja tavoitteet. Voit olla vasta-alkaja tai kilpaurheilija. Sinun tavoitteesi määrittää meidän yhteisen matkan. 

Jos tietotaitoni ei riitä tuottamaan haluttuja tuloksia, ohjaan sinut parhaalle mahdolliselle tekijälle. Paketteja on aina tarpeen vaatiessa mahdollista muokata sinulle sopivaksi. Kaikki palvelut on toteutettavissa myös etänä, mutta tällöin se vaatii sinulta enemmän keskittymistä, jos kyseessä on uuden tekniikan tai liikkeen opettelu. Autan parhaani mukaan kuitenkin myös etänä.

Ravintovalmennuksesta

Ravintovalmennuksen avulla opitaan syömään riittävästi laadukasta ravintorikasta ruokaa, makuja unohtamatta. Elämän tulisi olla nautinnollista ja hyvin toteutetun ravitsemuksen avulla voit nauttia jokaisesta suupalasta ilman katumusta tai rajoituksia. Valmennuksessa keskitytään perusasioihin, jolloin sinun ei tarvitse opetella syömään superfoodeja ja pinaattia, ellet itse halua!

Missä voin olla sulle avuksi?

  • -Tavoitteellinen valmennus (tavoite määritellään yhdessä ensimmäisen tapaamisen yhteydessä)
  • -Treeniohjelman, ruokavalion päivitys
  • -Liiketekniikan hiominen
  • -Treeniohjelman rakentaminen
  • -Uuden liikkeen opettelu treeniliikkeistä akrobatiaan esim. käsilläseisonta

Varaa yksityistunti ystäväporukalla

Miltä kuulostaa erilaiset synttärit tai illanvietto, jossa olisi liikkumista rennolla otteella. Esimerkiksi: Rumpurentoutus, luovaa tanssia, bissejoogaa, liikkuvuus- tai kehonpainoharjoittelua tai jotain ihan muuta. Hinnat alkaen 120€/h.

Rentoutuminen ja palautuminen

Koska olet viimeksi pysähtynyt antanut itsellesi luvan pysähtyä?

Rentoutuminen ja pysähtyminen on nykypäivän kirosana. On niin monta asiaa mitkä pitäisi hoitaa, ennen kuin saa pysähtyä. Kuulostaako tutulta?

Entä, jos menetkin liian pitkälle ja pakon saattelemana joudut pysähtymään? Burn outin kokeneena, haluan auttaa sinua pysähtymään ja nauttimaan hetkestä. Kun pysähdyt, sinun ajatukset saa tilaa lentää ja ideoida.

Tämä tarkoittaa suorasti tai epäsuorasti sitä, että voit saada parempia tuloksia aikaan, vähemmällä vaivalla. Tämä tarkoittaa myös sitä, että annat itsellesi luvan levätä , palautua ja oppia, jotta voit kehittyä sekä kasvaa nousujohteisesti paremmaksi versioksi itsestäsi.

Tämä tarkoittaa suorasti tai epäsuorasti sitä, että voit saada parempia tuloksia aikaan, vähemmällä vaivalla. Tämä tarkoittaa myös sitä, että annat itsellesi luvan levätä , palautua ja oppia, jotta voit kehittyä sekä kasvaa nousujohteisesti paremmaksi versioksi itsestäsi.

IMG_3839

Jasmiini Peuramäki

040 4168 695

Voit ottaa yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai soittamalla / meilaamalla mulle!

Rakkauskirjeitä ja etuja

Rakkauskirjeitä ja etuja