Sankarit

Varaa paikkasi somekoulutukseen nyt!

Työpaja, jossa puhutaan asiaa somesta suomeksi. Ei algoritmejä tai vaikeita lukuja, vaan selkeetä asiaa ja käytännön kautta oppimista. Sopii hyvinvointialalla toimiville sekä myös kaikkille asiasta kiinnostuneille.

Koulutus on kolmeosainen ja voit käydä, joko kaikki osat tai valita sopivimman itsellesi. Koulutuksen ostaneille on käytössä tuki pienempiin asioihin ja kysymyksiin veloituksetta, aina koulutuspäivän jälkeen tai muuna sovittuna ajankohtana.

Personal Trainer - valmennukset

Ihan vain ajatuksena sulle, että mitä jos.. 

Jaksaisit paremmin arjen pyörteissä? 

Jaksaisit leikkiä lasten tai lastenlasten kanssa enemmän? 

Olisit virkeä ja energinen vuodenaikaan katsomatta?

miksi pitäisi ottaa pt?

Treenaamisen kuuluu olla mielekästä, ei pakkopullaa. Valmentajan kanssa voit löytää sinulle parhaan tavan liikkua säännöllisesti. Suunnitelma rakennetaan sinulle sopivaksi ja mahdollisimman helpoksi, jotta saadaan kestäviä muutoksia “pikavipin” sijaan.

Ruokavaliosuunnitelma tehdään sinua helpottamaan, ei kasvattamaan harmaita hiuksia. Muutokset tehdään sinun tottumusten mukaan, hyviä juttuja lisäämällä, pikku hiljaa. Tämä siis tarkottaa sitä, että sinun EI TARVITSE syödä super-vihreitä smoothieita ja superfoodeja, jos ne eivät sinun ruokailutottumuksiisi kuulu.

Voit keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin, kun sinulla on selkeä treeniohjelma jota noudattaa. Näin sulla ei mee aikaa satunnaiseen vitkutteluun, liikkumisen skippailuun, sitku-mutku ajatteluun ja muihin tekosyihin.

Entä haluatko..

kehittää omaa osaamistasi tai oppia jotain uutta?

Oppia syömään monipuolisesti ilman katumusta tai rajoitteita?

Voida paremmin ja elää ilman jatkuvaa stressiä?

Miten lähdetään liikkeelle?

Uusille asiakkaille kuuluu aina maksuton alkukartoitus, jonka avulla selvitetään lähtötilanne ja tavoitteet. Voit olla vasta-alkaja tai kilpaurheilija. Sinun tavoitteesi määrittää meidän yhteisen matkan. 

Jos tietotaitoni ei riitä tuottamaan haluttuja tuloksia, ohjaan sinut parhaalle mahdolliselle tekijälle. Paketteja on aina tarpeen vaatiessa mahdollista muokata sinulle sopivaksi. Kaikki palvelut on toteutettavissa myös etänä, mutta tällöin se vaatii sinulta enemmän keskittymistä, jos kyseessä on uuden tekniikan tai liikkeen opettelu. Autan parhaani mukaan kuitenkin myös etänä.

Ravintovalmennuksesta

Ravintovalmennuksen avulla opitaan syömään riittävästi laadukasta ravintorikasta ruokaa, makuja unohtamatta. Elämän tulisi olla nautinnollista ja hyvin toteutetun ravitsemuksen avulla voit nauttia jokaisesta suupalasta ilman katumusta tai rajoituksia. Valmennuksessa keskitytään perusasioihin, jolloin sinun ei tarvitse opetella syömään superfoodeja ja pinaattia, ellet itse halua!

Missä voin olla sulle avuksi?

  • -Tavoitteelllinen valmennus (tavoite määritellään yhdessä ensimmäisen tapaamisen yhteydessä)
  • -Treeniohjelman, ruokavalion päivitys
  • -Liiketekniikan hiominen
  • -Treeniohjelman rakentaminen
  • -Uuden liikkeen opettelu treeniliikkeistä akrobatiaan esim. käsilläseisonta

Rentoutuminen

Koska olet viimeksi pysähtynyt antanut itsesi pysähtyä?

Rentoutuminen ja pysähtyminen on nykypäivän kirosana. On niin monta asiaa mitkä pitäisi hoitaa, ennen kuin saa pysähtyä. Kuulostaako tutulta?

Entä, jos menetkin liian pitkälle ja pakon saattelemana joudut pysähtymään? Burn outin kokeneena, haluan auttaa sinua pysähtymään ja nauttimaan hetkestä. Kun pysähdyt, sinun ajatukset saa tilaa lentää ja ideoida. 

Tämä tarkoittaa suorasti tai epäsuorasti sitä, että voit saada parempia tuloksia aikaan, vähemmällä vaivalla. Tämä tarkoittaa myös sitä, että annat itsellesi luvan levätä , palautua ja oppia, jotta voit kehittyä sekä kasvaa nousujohteisesti paremmaksi versioksi itsestäsi.

Paras keino rentoutua on löytää itselle se oikea tapa. Toisille sopii pysähtyminen ja hiljentyminen eli meditointi. Toisille ainoa tapa saada “pää hiljaiseksi” voi olla vihannesten pilkkominen.

Minun kanssani voit harjoittaa mielen rauhoittamista lempeän liikkeen kautta, ohjaamillani liikkuvuus-, after work- ja rumpurentoutustunneilla. Voit varata itsellesi tai koko kaveriporukalle joko yksityistunnin tai tule rentoutumaan kanssani Urban Wellsin viikkotunneille (Katso tapahtumat tästä ja varaa viikkotunneille aika tästä). 

Ohjatut tunnit

Ohjaan Vallilassa Urban Wellsin studiolla mm. rumpurentoutusta ja lempeää liikettä keholle after wokr -meiningillä. Lisäksi ohjaan luovaa liikettä, tanssia, rentoutuksia sekä liikkuvuutta edistäviä tunteja vauvasta vaariin niin yksityishenkilöille, ryhmille kuin työyhteisöille.

Minulta löytyy ohjaajana 12 vuoden ajalta kokemusta hyvin monipuolisesti erilaisista liikkujista. Tuona aikana olen valmentanut sekä ohjannut niin kilpaurheilijoita kuin ihan tavallisia tallaajia. Löydät tapahtumakalenterista viikkotunnit tai voit varata yksityistunnin esimerkiksi polttareihin, synttäreille, naisten iltaan.. you name it.

Jasmiini Peuramäki

040 4168 695

jasmiini@pasmiini.fi

Voit ottaa yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai soittamalla / meilaamalla mulle!