fbpx

Iso Paha Some

Koulutusta ja konsultointia

Toteuttaa voi monella tapaa

Koulutusta isommalle porukalle tai ihan vaan koutsausta kahden kesken. Katsotaan yhdessä, et miten saadaan homma rokkaamaan sun/teidän tyylillä ja että miten se saadaan toimimaan sun tai teidän yhteisön toiminnassa parhaiten.

Räätälöityä ja selkeää

En puhu algoritmeistä tai muusta vaikeasta, vain käytännön asiaa. Mitä kaikkia kanavia on, mihin niitä kannattaa hyödyntää, mietitään yhdessä ne sun/teidän parhaat kanavat ja pohditaan, että mitä sinne kannattaa laittaa ja miten homma ylipäätään toimii.

Koulutusta omalla ajallasi?

Pian on saatavilla verkkokurssi, jonka avulla pääset sisälle somekanavien ihmeelliseen maailmaan. Kurssi sopii niin omatoimisille somettajille, kuin myös yrityksen somevastaavaksi tähtäävälle. Jos tiedät mikä Tiktok tai IG-Reels, tämä koulutus ei ole sulle!

Haluatko kuulla verkkokurssista ensimmäisten joukossa?

Laita alle sähköpostiosoitteesi, niin olen sinuun yhteydessä, kun kurssi on valmis!

Ideoita ja sisältöä samassa paketissa

for all of our services

Somekoulutus voi sisältää myös paljon muutakin, kuten nettisivut, sisällöntuotantoa tai luovaa ideointia. Matalalla kynnyksellä voin auttaa sinut alkuun tai ohjaan sinut viisaammalle, jos en itse osaa auttaa.

Ideoita riittää enemmän kuin rahat lompakossa ja tunnit vuorokaudessa. Jos kaipaat apua ideointiin lähes asiassa kuin asiassa, voin auttaa!

Rakkauskirjeitä ja etuja

Rakkauskirjeitä ja etuja