fbpx

Hyvinvointipalvelut menestyjille (yritykset)

work & workout

Olen entinen suorittaja ja miellyttäjä, opitut käyttäytymismallit johtivat minut lopulta burn outin partaalle. 2 vuotta olin pois työ- ja liikuntamaailmasta. Tajusin tehneeni kaikkea aivan liikaa ja unohdin elää ja nauttia elämästä. 

Pysähtymällä ja tarkastelemalla toimintaani, löysin oikeat työkalut paremman ja energisemmän elämän rakentamiseksi. Tällä hetkellä minulla on paljon töitä, mutta pienillä ja fiksuilla valinnoilla tiukkakin päivä menee ilman pakonomaista suorittamista naama irvessä.

Työkokemus yli 30 eri työpaikasta ja yli kymmenen vuoden kokemus liikunta-alalla on kasvattanut omaa tietämystä paljon siitä, mitä hyvinvoiva työyhteisö vaatii ja miten voi jaksaa paremmin niin töissä kuin kotona sekä silti tehdä tulosta. Voimme luoda yhdessä pieniä hyvinvointihetkiä työpäiviin, järjestää yksittäisen hyvinvointitapahtuman tai tyhypäivän.

STRESSITÖN DUUNI

Ylisuorittaminen ja alisuorittaminen ovat stressaavia tekijöitä sekä vaikuttavat yrityksen tulokseen.

Tehoa Päivään

Mikrotauot tuovat energiaa päivään sekä kevyt liike ohjatusti tai omatoimisesti edistävät hapen kulkemista veressä.

lisävoimaa myyntiin

Liikkeen avulla mieli ja ideat voivat virrata vapaasti. Hyvä myyjä osaa kuunella ja olla rauhallinen, vaikka tilanne olisikin haastava.

Mitä saisi olla lisää?

TEHOA Päivään

Yksittäinen hetki joko työyhteisön me hengen parantamiselle, luovan tilan ja uusien ideoiden löytämiselle, rentoutuksen avulla tai kevyttä liikettä istumatyöläisen vetreyttämiseksi.

liikkeellä tuloksia

Liikunnan ja liikkeen merkitys on suuri, kun puhutaan hyvinvoivasta kehosta sekä luovasta ja rauhallisesta mielestä. Yhteisellä viikottaisella hyvinvointihetkellä kasvatat yhteisön me-henkeä. Liikkeen kautta taas saadaan energiat liikkeelle ja aivoille happea, jolloin on tilaa uusille ideoille ja on parempi tehdä päätöksiä.

Parempaa (työ)hyvinvointia

Isompi kokonaisuus. Katsotaan pintaa syvemmälle, mutta pysytään pienissä muutoksissa. Tarpeiden mukaan pureudutaan unen, levon, vapaa-ajan, ravitsemuksen ja hengityksen merkitykseen. Tarkastellaan työpäivässä häiritseviä tekijöidä sekä taukojen toimivuutta. Esimerkkinä raskas työ ja rankka harrastus voivat olla huono yhtälö ja kuluttaa voimavarat loppuun huomaamatta. Kokonaisuus ratkaisee.

Asiakkailta kuultua

Hyviä liikeratoja, koko keho huomioiden. Arjen keskellä tarpeellista pysähtyä oman itsen äärelle. Voimaannuttava ja vetreyttävä setti. Suosittelen lämpimästi. Kiitos. <3

Afterwork jam -tunnin asiakkaalta kuultua

Minulla oli rento työpäivä takana, joten ajattelin, että rentoutus olisi mukava lisä. Rentoutukseen tultuani huomasinkin, että kuinka kierroksilla kehoni vielä kävi. Olisin voinut viettää tunnin pidempään matolla. Tämä tuli tarpeeseen. ihana tunti, kiitos.

Rentoutusasiakkaalta kuultua

Valitse näistä tai kysy tarjous

Valitse sinulle ja sinun yhteisöllesi sopiva kokonaisuus. Jokainen meistä on yksilö, samoin työyhteisöt ja työntekotavat ovat erilaisia. Toiset kaipaavat selkeästi retoutumista ja pysähtymistä, toiset tilaa ja kevyttä liikettä, jotta saa uusia ja luovia ideoita. Joillekin energiaboostiksi tarvitaan kunnon hikivartti työpäivään tai sen jälkeen. Tämän takia hinnat ovat suuntaa antavia, keskusteltavissa sekä mukautuvat todellisen tarpeen mukaan. Hintoihin lisätään alv palvelusta ja sisällöstä riippuen.

Tehoa
päivään

150€

/ tunti

Yksittäinen tunti

Ei sitoumusta

Rentoutus-, liikkuvuus-, taukojumppa-, tanssitunti
tai jotain ihan muuta

Yhdistettävissä tyhypäivään

Tyhy-päivät tai treenit kaveriporukalla?
Kysy tarjous

liikkeellä
tuloksia

399€

/ kuukausi

4 tapaamista

Rentoutumista, liikettä tai treeniä tarpeen mukaan

Tarpeiden mukaan räätälöity paketti

Tapaamiseen voidaan sisällyttää lyhyt luento

Yli 2 kk sopimuksissa hinnat uudelleen lasketaan asiakkaalle edullisemmaksi

parempaa (työ)hyvinvointia

69€

/ hlö/ kuukausi

4-6 tapaamista

Räätälöity opas

Yksilöille katsaus ravintoon ja liikkumiseen

Personal Trainer - palvelut käytettävissä puoleen hintaan (45€/h)

Minimi kesto 3kk ja
min. ryhmäkoko 5 hlöä