Tunne kehosi, rakastu itseesi - valmennus

Onko EI:n sanominen vaikeaa? Tuntuuko rentoutuminen haastavalta? Laitatko satoja euroja nettikursseihin tai self help -oppaisiin, joita et ikinä käytä? Tunne kehosi, rakastu itseesi - valmennuksessa opit näkemään haastavat piirteesi voimavaroina. Asetat terveet rajat, jotta et uuvu oman hyvinvointisi kustannuksella. Opit rohkeasti ilmaisemaan mielipiteesi, rajasi ja tunteesi.

Autan ihmisiä saamaan itsevarmuutta ja unelmoimaan isosti, löytämään omat rajat sekä sanomaan ei. Näiden lisäksi treenataan tunteiden kautta, tutustutaan eri rentoutumismenetelmiin sekä opintaan keinoja, joilla voi varautua tulevaisuudessa vastoinkäymisiin.

Tämä valmennus sopii sinulle, jos olet oikeasti valmis tekemään töitä itsesi eteen ja olet valmis ottamaan vastuun omasta elämästäsi. - Sekä toisaalta hyväksymään sen, että olet ihminen, jolla tulee olemaan myös välillä huonoja hetkiä.

 • Tuntuuko, että olet hukassa?
 • Haluatko oppia sanomaan ei?
 • Haluatko saada lisää itsevarmuutta?
 • Haluatko oppia käsittelemään tunteitasi paremmin?
 • Haluatko oppia puhumaan itsellesi kauniimmin?

Valmennuksissani tulee jatkuvasti vastaan ihmisiä, jotka ovat väsyneitä ja oma voima on hukassa. Muiden miellyttämisen takia oma yhteys kehoon on monella tässä suorituskulttuurissa hukkunut.

”Valmennus oli ajatuksia herättävää, sai uusia kokemuksia ja suuresti rohkeutta olla oma itsensä ja pitää huolta itsestään. Nyt on enemmän rohkeutta ja työkaluja ehkä käsitellä ongelmia, vetää rajoja, ajatella myös itseä ja sanoa ei.”

- Asiakaspalaute

Varaa aika maksuttomaan puhelinkonsultaatioon täältä.

Valmennuksen sisältö pähkinänkuoressa

12 viikkoa pitää sisällään treeniä, rentoutusharjoitteita, keskustelua ja sparrausta. Valmennuksessa pysähdytään sinun kehosi äärelle. Oppien avulla pystyt elämään elämääsi vahvempana, mutta rennompana.

Yksilö- ja ryhmäkeskustelu

Keskustelua käydään niin yksin kuin yhdessä ryhmän kanssa. Tulet löytämään onnistumisia ja oikeita suuntaviivoja elämääsi sekä tunnistamaan paremmin omat rajasi. Kaikkea harjoitellaan ryhmän kanssa sekä omassa arjessa. Käytännön tekeminen on vahvasti läsnä, jolloin opit paremmin muodostuvat uusiksi tavoiksi toimia elämässä.

Neurovizr laitteella zen-tilaan

Neurovizr on psykoterapeuttien ja munkkien yhdessä kehittämä laite, Laite vaikuttaa aivojen neuroplastisuuteen sekä auttaa keskittymään ja pysähtymään. Käytön jälkeen on lyhyt aikaikkuna, jolloin aivosi ovat muokkautuvimmillaan. Voit sisäistää uusia asioita, tapoja toimia tai jopa muuttaa pinttyneitä käyttäytymismallejasi.

Terapeuttinen sidonta

Kapaloefekti, uudelleen syntyminen, äidillinen kokemus, tässä muutama mainitakseni, joita asiakkaat ovat kokeneet. Sidonta rentouttaa, palauttaa, auttaa levottomiin jalkoihin, unen laatuun, madaltaa sykevälivaihtelua ja sykettä sekä tuottaa hyvänolonhormoneita kuten onnellisuushormoonia eli oksitosiinia, joka parantaa mielialaa sekä auttaa mm. Kehoa sietämään paremmin haasteita ja negatiivisia tunteita.

Liikettä kehoon

Treenaamme tunteiden kautta, käyden läpi eri tunnetiloja fyysisten harjoitteiden kautta. Lisäksi yksilötapaamisissa voimme kehittää sinun tarpeidesi mukaan esim. liikkuvuutta, voimaharjoittelua tai keskittyä täysin rentoutukseen ja hengitysharjoituksiin. Yhteisissä osioissa treenien pääteemoina ovat viha, suru, häpeä&pelko ja ilo.

Rentoutuminen ja pysähtyminen

Teemme erilaisia elämyksellisiä harjoitteita yhdessä livepäivinä. Harjoitteita ovat mm. kylmäaltistus, kellunta, osteopatia, TRE ja rumpurentoutus. Rumpurentoutuksia ohjaa Jasmiini, muita elämyksiä tulee ohjaamaan eri vierailevat tähdet sekä osa tehtävistä jää koettavaksi omatoimisesti.

Haluatko sinä olla elämäsi tekijä?

Tämä valmennus on vain sinulle, joka on valmis tekemään töitä itsensä eteen. Jos siis olet valmis ottamaan elämäsi suunnasta vastuun, niin lue alta tarkemmin lisätietoja ja hyppää mukaan valmennukseen.

Jasmiini Peuramäki Pasmiinin takana

Ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, personal trainingia sekä terapeuttista sidontaa yhdistettynä ja rentoutusvalmennukseen.

Suoritin elämääni ja miellytin elääkseni, kunnes myrkyllinen parisuhde vei viimeisetkin rippeet minusta. Hukutin elämäni liialliseen tekemiseen ja paloin loppuun. Siitä alkoi muutosprosessi, joka pakotti laittamaan asiat tärkeysjärjestykseen.

Kokemani kautta olen oppinut, että vaikka ympäristö muuttuisi, mikään ei muutu, jos ei muuta ensin itseään. Haluan auttaa sinua löytämään arvostuksesi itseäsi kohtaan, opettaa tunnistamaan rajasi sekä vahvistamaan omaa voimaasi, kohti parempaa versiota itsestäsi.

Entisenä kilpaurheilijana ja suorittajana jouduin rakentamaan täysin uuden version itsestäni. Opettelin hyväksymään ja rakastamaan itseäni sekä olemaan onnellinen pienistä asioista ja liikuttamaan kehoani lempeästi.

Kokemani kautta osaan kohdata asiakkaani inhimillisesti ja yksilöinä, vastoinkäymiset ja haasteet kuuluvat elämään, mutta ne eivät ole ihmisyyden mittari.

Olen kouluttautunut laaja-alaisesti samalla itseäni etsien. Aloitin matkani voimisteluvalmentajasta a la carte kokiksi ja tarjoilijaksi, joidenka jälkeen päädyin opiskelemaan ammattikorkeakouluun matkailualan restonomiksi. Yritysmaailmassa huviloiden vuokrauksesta b2b customer specialistiksi ja sieltä taas kouluttautumaan viimeisimpiin aloihin, joita tällä hetkellä toteutan, eli personal traineriksi ja ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

Vapaa-ajallani boulderoin, harrastan tankotanssia, ulkoilen ja pyöräilen. Tutkin jatkuvasti ihmisyyttä ja erilaisia tapoja toteuttaa itseään ja toisaalta rentoutua. Rakkaasta harrastuksesta, shibarista, tuli myös osa työtäni terapeuttisena sitojana, johon opin olen saanut alan pioneereiltä.

Oletko kyllästynyt myötäilemään ja pienentämään itseäsi. Haluat löytää oman vahvuutesi ja voimasi sanoa ei, aina. Jos sinulle riittää yhteiskunnan pyörityksen mukana meno ja läheisten miellyttäminen. Oletko valmis ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistasi?

 • Valmennus on sinulle, jos olet valmis pysyvään muutokseen ja parempaan versioon itsestäsi. kehosi ja rakastut itseesi

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen, jos haluat tutustua kehoosi ja rakastua itseesi!

Olen käynyt läpi burnoutin, työskennellyt yli 20 eri yrityksessä, elänyt toksisessa ja väkivaltaisessa suhteessa. Suoritin elämääni ja olin ovimatto. Onnekseni hukkasin itseni ja sairastuin, jonka takia jouduin tutustumaan kehooni ja rakastumaan itseeni uudelleen.

Valmennuksessani yhdistyy tarina eletystä elämästä sekä ammatillinen kokemukseni personal trainerina ja ratkaisukeskeisenä valmentajana.

Personal training -valmennuksissani tulee jatkuvasti vastaan ihmisiä, jotka ovat väsyneitä ja oma voima on hukassa. Muiden miellyttämisen takia oma yhteys kehoon, on monella tässä suorituskulttuurissa hukkunut.

Kokemani kautta olen oppinut, että vaikka ympäristö muuttuisi, mikään ei muutu, jos ei muuta ensin itseään. Haluan auttaa sinua löytämään arvostuksesi itseäsi kohtaan, opettaa tunnistamaan rajasi sekä vahvistamaan omaa voimaasi, kohti parempaa versiota itsestäsi.

 • Tunne kehosi ja rakastut itseesi, turvallisesti, yhdessä.

Tämä on se hetki, josta muutos lähtee liikkeelle. Klikkaa ja varaa alkukartoituspuhelu tästä!

Oletko miellyttäjä, jolle sopii kaikki, kun joku kysyy sinulta mielipidettä?

Autan sinut kohti pysyvää muutosta. Selätät haastavat tilanteet helpommin, seisot omien sanojesi takana ja opit olemaan armollisempi itsellesi. Saat enemmän aikaan, mutta saat myös itsellesi enemmän *aikaa.*

Jos olet motivoitunut ja valmis muuttamaan oman suuntasi kohti parempaa, kuitenkin rauhassa, askel kerrallaan. Kyseessä on 12 viikon jakso, jonka aikana pysähdytään sinun kehosi äärelle. Oppien avulla pystyt elämään elämääsi vahvempana, mutta rennompana.

12 viikkoa pitää sisällään treeniä, rentoutusharjoitteita, keskustelua ja sparrausta. Valmennus sisältää myös muutamia yllätyksiä sekä joka lähiviikonloppuna yhden kustannetun illallisen.

Valmennus on hybridivalmennus, jossa on kolme lähiviikonloppua ja muutoin onlinetapaamisia ryhmässä online tai live tapaamisia yksin.

 • Tunne kehosi ja rakastut itseesi, yhdessä kanssani.

Puhelinkartoitus ei velvoita sinua vielä liittymään mihinkään. Saat rauhassa miettiä valintaasi lähteä mukaan.

Oletko valmis kohtaamaan itsesi ja pysähtymään itsesi äärelle? Se voi tuntua aluksi vaikealta, etenkin yksin. Ryhmäpaineen alla on helpompaa lähteä rakentamaan pysyviä muutoksia, kun pääsee yhdessä haastavamman ajan yli. Yhteisön tuki, auttaa ja oivalluttaa, ettei näiden asioiden ja ajatuksien äärellä kuitenkaan olla koskaan yksin.

Valmennuksen hinta on 2500 € ja on mahdollista maksaa osissa tai liikuntaseteleillä / -korteilla. Hintaan sisältyy mm. lähipäivien yhteisruokailut, useampi teemoihin liittyvä elämyksellinen aktiviteetti mm. yhteinen saunailta, raivohuoneessa käynti sekä muutama muu yllätys.

Puhelinhaastattelu on maksuton, jonka perusteella valitsen pontentiaaliset ihmiset valmennukseen.

 • Haluatko tutustua kehoosi ja rakastua itseesi?

Oletko valmis ottamaan vastuun omasta elämästäsi?

Entä jos en ole tyytyväinen valmennukseen?

Jos et ole tyytyväinen valmennukseen, vaikka olet tehnyt kaikki tehtävät ajatuksella ja rauhassa. Olethan yhteydessä minuun, niin katsotaan, miten voisimme toimia kokemuksen parantamiseksi.

Sisältääkö valmennus paljon lukumateriaalia?

Tämä valmennus on keskittynyt konkreettiseen tekemiseen. Jos haluat materiaalia, sitä on netti täynnä ja suosittelen suuntaamaan sinne. Muistiinpanovälineet ovat hyvä olla vierellä, sillä oivalluksia varmasti tulee keskustelujen ja harjoitusten kautta. Nykypäivän ongelma on vaan se, että haalitaan kovasti tietoa, muttei sitä tietoa lopulta oteta käytäntöön, jolloin tieto ja haluttu lopputulos valuvat hukkaan. Jos olet valmis ottamaan aikaa itsellesi, pysähtymään itsesi ääreen, niin tämä on ehdottomasti sinulle sopiva valmennus.

Mitä maksutapoja on ja käykö kulttuurisetelit?

Voit maksaa valmennuksen joko kerralla tai osissa (4,8,12) erikseen sovittuna. Maksutapoina toimii lasku, korttimaksu, käteinen, kulttuuri- ja tykysetelit, kortit ja sovellukset ( ePassi, Edenred, Eazybreak, Smartum, tykyseteli)

Mistä valmennuksen hinta koostuu?

Hinta koostuu tilavuokrista, vierailevien tähtien palkkioista, elämyksellisistä aktiviteeteista ja tarjoiluista sekä valmentajan palkkiosta.

Voinko osallistua vaikka käyn samanaikaisesti terapiassa?

Jos olet vasta aloittanut terapian, itsensä äärelle pysähtymistä saattaa tulla niin paljon, että se enemmän kuormittaa kuin auttaa, mutta tämä on yksilöllistä. Jos sinusta tuntuu siltä, että sinulla on arjessa aikaa valmennukselle ja henkilökohtaiselle työlle terapian rinnalla, niin olet erittäin tervetullut valmennukseen.

Seuraavat valmennuset alkavat keväällä 2024 Helsingissä, Turussa ja Tampereella, kun ryhmät täyttyvät. Valmennus on tarkoitettu sinulle, jos olet valmis tekemään töitä itsesi eteen.

Jos haluat saada muutosta elämääsi ja olet valmis ottamaan askeleita sen eteen, Kutsun sinut lämpimästi mukaa matkalle!

Lähtötilanteesi voi olla millainen tahansa, riittää että osallistut avoimena ja uteliaana tutkimusmatkalle itsesi kanssa. Ei tietämisen tilasta käsin pystyt parhaiten tutustumaan kehoosi ja rakastumaan itseesi. Rakkaus voi olla ensirakkautta tai sitten uuden roihun sytyttämistä, pääasia on että koet olevasi valmis, ottamaan aikaa itsellesi.

 • Valmennuksen tarkoitus ei ole tuputtaa päätäsi solmuun, VAAN lisätä tilaa ja rauhaa arkeesi.
 • Ryhmätapaamisista saat tallenteen tai muistion, jolloin kaikkea ei tarvitse muistaa ulkoa.
 • Sopivassa suhteessa tekemistä, olemista ja oivalluksia.

Oletko valmis lähtemään elämäsi itserakkaus matkalle varaa nyt aika puhelinkartoitukseen tästä.

Haluatko oppia tuntemaan kehosi, parantamaan elämän laatua sekä saamaan enemmän itsevarmuutta 12 viikon sisällä?

Tutustu valmennukseen alla olevan linkin kautta ja varaa aika maksuttomaan puhelinkonsultaatioon.