Tunne kehosi, rakastu itseesi - valmennus pähkinänkuoressa

Tunne kehosi, rakastu itseesi - valmennus pähkinänkuoressa

Haluatko ovimatosta oman elämäsi johtajaksi?

Onko EI:n sanominen vaikeaa? Tuntuuko rentoutuminen haastavalta? Laitatko satoja euroja nettikursseihin tai self help -oppaisiin, joita et ikinä käytä? 

Tunne kehosi, rakastu itseesi - valmennuksessa opit näkemään haastavat piirteesi voimavaroina. Asetat terveet rajat, jotta et uuvu oman hyvinvointisi kustannuksella. Opit rohkeasti ilmaisemaan mielipiteesi, rajasi ja tunteesi.

Netissä on paljon etätreenejä, -vinkkejä ja -tehtäviä, mutta niiden säännöllinen harjoittelu voi olla vaikeaa ja rahaa saattaa mennä hukkaan.

Tunne kehosi, rakastu itseesi -valmennuksessa saat valmentajan tuen matkallesi livenä sekä etänä. Yhdessä ryhmän kanssa tehtynä harjoitukset tulee tehtyä ja saadaan tuloksia. Säännölliset yksilö- ja ryhmätapaamiset antavat voimaa ja vertaistukea. Ryhmässä saat monipuolisempaa tietoa ja oppeja, kuin yksilövalmennuksessa.

Tunne kehosi, rakastu itseesi -valmennuksessa opetellaan ammattilaisen ja ryhmän tuella tasapainottamaan kehoa monipuolisesti erilaisilla harjoituksilla, joita ei välttämättä yksin lähtisi kokeilemaan. Harjoituksissa yhdistyvät rentoutuminen, huijarisyndrooman selättäminen, omien rajojen tunnistaminen, pelkojen voittaminen, itsensä kehittäminen ja haastaminen.

Valmennuksessa hyödynnetään valmentajan osaamisen lisäksi vierailijoita eri teemoista kuten: seksuaalisuus, TRE -trauman purkumenetelmä ja hypnoosi. Välineinä käytetään mm. Neurovizr-laitetta, Neurosonic-patjaa ja kokeillaan yhdessä esimerkiksi kylmäaltistusta ja raivohuonetta.

12 viikkoa pitävät sisällään ryhmän viikkotapaamiset etänä, kolme lähiviikonloppua ja 6 erikseen sovittua yksilötapaamista. Lähiviikonloput ja yksilötapaamiset ovat livetapaamisia.

Tule mukaan valmennukseen ja ota ensimmäinen askel kohti tasapainoisempaa elämääsi! Valmennuksen hinta on 2500 €, mahdollisuus maksaa osissa.

Tuntihinta on noin 40€, eli huomattavasti edullisempi kuin yksilövalmennus tai -terapia. Yksilötapaamiset räätälöidään tarpeidesi mukaan, olipa painotuksena terapia, valmennus, personal training, sidonta tai rentoutus – tai niiden yhdistelmä.

Valmennuksesta saatua palautetta:

40-vuotias nainen, esihenkilö isossa organisaatiossa

”Koin olevani hukassa ja olo oli tyhjä. Tarvitsin konkreettisia työkaluja, joiden avulla pysähtyä itsensä ääreen, jotta saisin kasattua ajatuksia siitä mitä olen ja kuka olen. Suoritin elämääni eteenpäin, enkä oikein osannut tunnistaa tunnetta, jota tunsin. Tuntui että muut veivät kaiken huomion ja energiani.

Valmennuksessa pääsin pohtimaan asioita ja haastamaan itseäni epämukavuusalueella Jasmiinin opastuksella. Tunnen, että visioni tulevaisuudesta on selkiytynyt, enkä ole hukassa enää.

Jasmiinilla on varma ote ihmisten kanssa toimimiseen ja ideapankki erilaisiin harjoitteisiin on todella mahtava.”

20-vuotias nainen, sosionomi-opiskelija

”Ennen valmennuksen alkua olin epävarma, stressaantunut, vähän hukassa, en pitänyt itsestäni, en osannut vetää omia rajoja tai huolehtia että niitä kunnioitettaisiin. En myöskään osannut käsitellä tunteitani.

Vaikka elämäntilanne on samanlainen, niin nyt mulla on enemmän rohkeutta olla oma itseni ja työkaluja käsitellä eri tilanteita, vetää rajoja, ajatella myös itseä ja sanoa ei. Valmennus oli ajatuksia herättävä, sain uusia kokemuksia ja pidän huolta itsestäni paremmin.

Valmennuksen  johdosta pystyn jatkossa ymmärtämään ja hallitsemaan kehoani eri tavalla. Sidonta oli kokemuksena ihana ja se loi lämpimän ja turvallisen olon. TRE (trauma release excercise) oli mielenkiintoinen, en ollut ennen kuullut. Sain mahdollista selitystä sille miksi joskus jännittävässä/ahdistavassa tilanteessa keho tärisee. ”

Kirjoittanut: Jasmiini Peuramäki

Jaa blogi:

Jasmiini Peuramäki

Personal trainer ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, personal trainingia, erilaisia rentoutusmenetelmiä sekä terapeuttista sidontaa yhdistettynä valmennuskokonaisuudeksi.

Vapaa-ajallani boulderoin, harrastan tankotanssia, ulkoilen ja pyräilen. Tutkin jatkuvasti ihmisyyttä ja erilaisia tapoja toteuttaa itseään ja toisaalta rentoutua. Rakkaasta harrastuksesta, shibarista, tuli myös osa työtäni terapeuttisena sitojana, johon opin olen saanut alan pioneereiltä.

Valmentajana olen kannustava ja lempeä. Ihmisenä olen innostuva ja mukaansa tempaava.

Klikkaa itsesi alta minun Instagramiin, se kuulemma 100 % kertoo siitä, että millainen olen.